top of page

ons. 22. mai

|

Deichman, Bjørvika

Inspirasjonsseminar - Hvordan bli bevisst egen kultur i virksomheten og styret med kulturanalyse og kulturkoding

«kultur i virksomheten» Foredragsholdere: Anne Gretteberg Meyer i Respons Analyse/Kulturanalysen og Rune Semundseth forfatter og leder av businessMastering Kanskje er det lite samarbeid på tvers og litt for mange sub-optimale agendaer? Kanskje er det for høyt gjennomtrekk av medarbeidere?

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Inspirasjonsseminar - Hvordan bli bevisst egen kultur i virksomheten og styret med kulturanalyse og kulturkoding
Inspirasjonsseminar - Hvordan bli bevisst egen kultur i virksomheten og styret med kulturanalyse og kulturkoding

Tid og sted

22. mai 2024, 15:45 – 19:00

Deichman, Bjørvika, Anne-Cath, Vestlys Plass, Oslo, Norge

Om arrangementet

Denne gangen er tema «kultur i virksomheten» Rune Semundseth er oppfinner og utvikler av kulturanalysen og Respons Analyse ved Anne Gretteberg Meyer står ansvarlig for datainnsamling og bearbeiding av disse

 • Kanskje er det lite samarbeid på tvers og litt for mange sub-optimale agendaer?
 • Kanskje er det for høyt gjennomtrekk av medarbeidere? Kanskje noen av de mest positive og dyktige blir for mye brukt, mens andre har lav produktivitet?
 • Kanskje det snakkes om, og ikke i tilstrekkeliggrad til, hverandre (korridorprat eller nedsnakking). Tilliten kan muligens være på et nivå som hindrer effektivitet. 
 • Kanskje føler folk seg for lite involvert? På de fleste arbeidsplasser er det slik at enkelte føler på utenforskap og andre slitermed å se mening i jobb livet. Dette er ikke bra - verken for trivsel, kundetilfredshet eller bunnlinje. 

Hva kan gjøres?

For å kunne lykkes med kulturutvikling og reell påvirkning av kultur – kulturkoding – vil det være hensiktsmessig å starte kulturkoding og -utvikling med å finne ut hvor skoen trykker; i hvilken grad fremmer kulturen strategien?

Rune og Anne tar oss med i en reise hvor kunnskap og erfaring rundt disse temaene blir belyst både som en generell utvikling i selskapet, men ikke minst på styrerommet i virksomheten hvor strategi og kultur-reisen må befestes.

Timeplan


 • 15 minutter

  Velkommen - StyreAkademiet Oslo

  Resepsjonen Deichman

 • 10 minutter

  Verdien av å ha et operativt styre med riktig kompetanse og sammensetning

Ytterligere 4 tilgjengelige elementer

Dele dette arrangementet

Eventinfo: Events
bottom of page