top of page

tor. 19. nov.

|

Zoom

Restart av StyreAkademiet Oslo

Invitasjon til restart av StyreAkademiet Oslo, tema for møtet er fremtidens styrerom og digitalisering av styrearbeidet.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Restart av StyreAkademiet Oslo
Restart av StyreAkademiet Oslo

Tid og sted

19. nov. 2020, 08:00 – 9:00

Zoom

Om arrangementet

StyreAkademiet er Norges eneste, ideelle organisasjon for å fremme et godt styrearbeid, og har eksistert i over 20 år. StyreAkademiet Oslo (SAO) har vært og ønsker å gjenoppstå som en sentral region i StyreAkademiet Norge. SAO med sitt nye styre tar nå mål av seg til å bli den viktigste, styrefaglige kompetanse- og nettverksbygger for bedrifter og organisasjoner som vil fokusere på og kvalitetssikre styrets arbeid i henhold til dagens utvikling og aktualiteter.

I den forbindelse inviterer til digitalt frokostmøte på Zoom, 19.november kl 8.00 – 09.00. Møtet vil være åpent for alle. Tema er restart av region Oslo og fremtidens styrerom, og digitalisering av styrearbeidet.

Agenda

  • Velkommen, presentasjon av det nye styret og videre ambisjoner for StyreAkademiet Oslo, ved Gunnar Haugen, ny leder for StyreAkademiet Oslo.
  • Fremtidens styrerom, digitalisering av styrearbeidet, ved Jan Eigil Rydningen fra OrgBrain. Orgbrain mener å ha utviklet  neste generasjons styre- og generalforsamlingsportal og som gir deg alt du trenger for å holde orden på de sentrale prosessene i styrearbeidet.
  • Hvilken effekter oppnår bedrifter som profesjonaliserer sitt styrearbeid, og hva kjennetegner styret i bedrifter som gjør det godt? Ved Victor Jensen, leder for StyreAkademiet Norge. Resultatet av to undersøkelser i regi av StyreAkademiet vil overraske mange, og er verd å reflektere over og ta innover seg. 

Dele dette arrangementet

Eventinfo: Events
bottom of page